QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası Mesai Saatleri Değişti (QNB - YKB Açılış Kapanış Saati)

QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bankaların açılış kapanış saatlerinin değiştiğine yer verildi. İşte yeni mesai saati.

QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası Mesai Saatleri Değişti (QNB - YKB Açılış Kapanış Saati)

QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası çalışma saatleri değişti. Açılış kapanış saatleri değişti. 

Türkiye Bankalar Birliği bugün önemli bir tavsiye kararı aldı. Alınan kararda , bankaların 12-17 saatleri arasında çalışmaları tavsiye edildi. Bu karar sonrası QNB Finansbank ile Yapı Kredi Bankası açıklama yaptı ve mesai saatlerinin değiştiğine yer verildi. 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında alınan bu karar doğrultusunda bankaların yeni çalışma saatleri şu şekilde:

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Siz müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için şube çalışma saatlerimizi düzenledik. 23.03.2020 tarihinden itibaren tüm şubelerimiz, 12:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

YAPI KREDİ BANKASI (YKB)

Yapı Kredi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada mesai saatlerinin değiştiğine yer verildi:

Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı için aldığımız koruyucu önlemler çerçevesinde, 23 Mart Pazartesi itibarıyla tüm şubelerimiz hafta içi her gün yalnızca 12.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Peki sizce 12.00 ile 17.00 arası çalışma uygun mu ? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.