Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapılacak (Mimar, İç Denetçi, İkinci Mühendis, İkinci Kaptan)

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ikinci kaptan, iç denetçi, ikinci mühendis ve mimar alımı yapılacak. Başvurular, İŞKUR üzerinden alınacak.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapılacak (Mimar, İç Denetçi, İkinci Mühendis, İkinci Kaptan)

İçişleri Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne lisans mezunu 7 ikinci kaptan (özel şartlar dikkatle incelenmeli) , lisans mezunu ikinci mühendis (özel şartlara bknz) , lisans mezunu mimar, lisans mezunu İç denetçi alımı yapılacak.

Mezuniyet Şartları

  • Mimar alımı için - Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Mimarlık bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.
  • İç Denetçi alımı için - En az dört yıl süreli eğitim veren yükseköğretim kurumları ile denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki eşdeğer eğitim kurumlarından birinden mezun olmak.
  • İkinci Kaptan Alımı için - Denizcilik Fakültesi, Yüksek Denizcilik Okulu, Deniz Harp Okulu ve üniversitelerin Güverte/Deniz Ulaştırma İşletme, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.
  • İkinci Mühendis Alımı için - Denizcilik Fakültesi, Yüksek Denizcilik Okulu, Deniz Harp Okulu ve üniversitelerin Makine Bölümü, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

İKİNCİ MÜHENDİS VE İKİNCİ KAPTAN ALIMI DİĞER NİTELİKLER VE ŞARTLAR

MİMAR VE İÇ DENETÇİ ALIMI İÇİN DİĞER NİTELİKLER VE ŞARTLAR

İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularla ilgili şu bilgilendirme yapıldı , "İlanlar, Türkiye İş Kurumunun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yayınlanacaktır."