İlkokul ve Lise Mezunlarına Kamuda Kadrolu İş İmkanı! Başvurular İŞKUR Resmi sayfasından Alınacak

Fırat Üniversitesi'ne ilkokul ve lise mezunlarından 273 kadrolu kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek.

İlkokul ve Lise Mezunlarına Kamuda Kadrolu İş İmkanı! Başvurular İŞKUR Resmi sayfasından Alınacak

Bugün Yayımlandı! Kadrolu Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Hasta Bakım ve Temizliği Hizmetleri Personeli Alınacak

Fırat Üniversitesi'ne 273 kadrolu kamu işçisi alımı yapılacağına ilişkin resmi duyuru Resmi Gazete'de bugün yayımlandı. İlgili duyuruda ; Temizlik görevlisi, hasta bakım ve temizliği hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri için toplam 273 sürekli işçi alınacağı hatırlatılarak başvuruların İŞKUR üzerinden 12 Haziran 2020 tarihine kadar alınacağı kaydedildi.

Resmi duyuruda, "Üniversitemiz Hastanesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alınacaktır. Sürekli İşçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 08.06.2020 - 12.06.2020 tarihleri arasında başvurularını Elazığ İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezlerine veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir İlanla ilgili detaylar Üniversitemiz internet adresinde (www.firat.edu.tr) ilan edilecektir." ifadeleri görülürken, başvuru yapacak adaylarda aranacak özel şartlar aşağıdaki gibi oldu: