EÜAŞ Genel Müdürlüğü'ne İŞKUR üzerinden Engelli Büro İşçisi Alınacak

EÜAŞ Genel Müdürlüğü'ne İŞKUR üzerinden 14 Engelli Daimi İşçi alımı yapılacak.

EÜAŞ Genel Müdürlüğü'ne İŞKUR üzerinden Engelli Büro İşçisi Alınacak

EÜAŞ'tan konuya dair yapılan resmi açıklamada büro işçisi alımıyla ilgili, "Şirketimiz Çanakkale, İstanbul ve Tekirdağ illerindeki işyerimize 4857 sayılı İş Kanununun 30.maddesi kapsamında toplam 14 Engelli daimi işçi alımı yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğünce yayınlanacak ilanda aranılan şartları taşıyan istekliler, son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü kanalıyla adaylık başvurusunda bulunabilirler." ifadelerine yer verilirken,  Çanakkale, İstanbul ve Tekirdağ'da istihdam edilecek büro işçilerinin en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerektiği bildirildi. EÜAŞ Büro işçisi alımı için başvurular 14 Şubat 2020 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılacak.

Sadece İş haberlerinin yer alacağı (Bekçi, Uzman Çavuş, Polis, Subay Alımları, Özel Sektör iş fırsatları) yeni sayfaya katılım isteği göndermek için TIKLA.

Konuya dair yapılan resmi duyuruda ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

Adaylarda aranılan şartlar Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından 17.02.2020 tarihinde ilan edilecek olup, İş Kurumuna başvuruda bulunacak adayların;
1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,

2- İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,
3- Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,
4- Engelli adayların sağlık kurulu raporunun bulunması, gerekmektedir.


Başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir. Kura çekimi 02.03.2020 tarihinde EÜAŞ Genel Müdürlüğü Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Yolu 7.km No:166 Çankaya ANKARA adresinde saat 14:00'da başlayacaktır.


Sözlü sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, euas.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.