Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne En Az Lise Mezunu Özel Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne İŞKUR üzerinden özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne En Az Lise Mezunu Özel Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Yayımlanan duyuruda, en az lise mezunlarından özel güvenlik görevlisi alınacağı belirtildi. Duyuruda, başvuruların 25 Mayıs ile 31 Mayıs tarihlerinde İŞKUR üzerinden online alınacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adayların B sınıfı ehliyet ve geçerli özel güvenlik eğitim sertifikasına sahip olması gerektiği kaydedildi. Adayların ayrıca Balıkesir Susurluk ilçesinde ikamet şartını yerine getirmesi gerektiği kaydedildi. 

Başvuru genel şartları şu şekilde: 

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
5. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
6. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (bedensel ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
7. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 17 nci maddesi gereğince yapılacak sınavda başarılı olmak.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.pdf