81 İldeki MEB Okullarına Temizlik ve Yemek Personeli Alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 81 İlde bulunan okullara personel alacak. İl Müdürlüklerinin personel ihtiyacı için yazı yollayan MEB'in kısa zamanda ilana çıkması bekleniyor.

81 İldeki MEB Okullarına Temizlik ve Yemek Personeli Alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı tüm İl Milli Eğitim Müdürlükleri 'ne bir yazı gönderdi. Gönerilen yazıda 81 İl 'de bulunan okullardaki ihtiyaç listelerinin gönderilmesi istendi.

Milli Eğitim Bakanlığı her yıl okulların ihtiyaçlarını giderme adına tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yazı gönderiyor. Gönderilen bu yazıda MEB, İl Müdürlüklerinin bünyesindeki okulların eksiklerini istiyor. Eksiklerin bildirimesi üzerine Bakanlık harekete geçiyor ve eksikleri gideriyor. Göndeirlen bu yazıda okulların temizlik ve yemek gibi ihtiyaçlarını karşılayacak personel eksikliğinin de belirtilmesi istendi.

Eksiklerin belirlenmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı personel alımına çıkacak. İŞKUR aracılığıyla yapılacak personel alımı için ilan kısa sürede yayımlanacak.

MEB'in gönderdiği yazı şu şekilde;

"Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanlığının ilgili yazısında; "Bilindiği üzere, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 375 sayılı KHK'ya eklenen Geçici 23 ve 24 üncü maddeleri ile personel çalıştırmasına dayalı hizmet alımı ihaleleri sonlandırılmış, bu kapsamda görev yapanların kadroya alınmasına ilişkin hususlar belirlenmiştir" denilmektedir.

Bu kapsamda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumların temizlik, yemek vb. yardımcı hizmetlerini yürütecek personel ihtiyacının (okul-aile birliği kapsamında çalıştırılanlar hariç) belirlenmesi amacı ile ekte gönderilen çizelgenin excel biçiminin bozulmadan tanzim edilerek, konunun aciliyeti nedeni ile ikinci bir yazışmaya meydan verilmeden gerekli hassasiyetin gösterilerek Müdürlüğünüz tarafından tüm ilçeler tamamlandıktan sonra tek liste halinde 06 Eylül 2018 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilmesini rica ederim."

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLUN

İŞKUR aracılığıyla yayımlanacak ilanlara ulaşmak için KAMUBULTENİ mobil uygulamasını indirin.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara