İŞKUR 7 Ekim 2019 Kamu İlanları: KPSS'siz ve 60 KPSS ile Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR 7 Ekim 2019 Kamu İlanları: KPSS'siz ve 60 KPSS ile Personel Alımı

7 Ekim 2019 kamu ilanları.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yeni haftanın ilk ilanlarının yayımlanması ile birlikte kamuya çok sayıda personel alımı yapıldığı bildirildi. Farklı kamu kurumlarına yapılan personel alımlarında detaylar kamubulteni.com 'da.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan kamu personeli ve kamu işçisi alımlarında başvuru genel şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.
  • TCK'nın 53 üncü maddesinde yer alan aşağıdaki suçlardan  süreler geçmiş olsa bile mahkum olmamak ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçları.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirmiş olmak,
  • Atanacağı görevini devamlı yapmasına engel olabilecek engeli bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması.

HANGİ KURUMLARA KAÇ PERSONEL ALINIYOR?

Türkiye İş Kurumu resm iinternet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyurular , alım yapılan kadrolar ve kamu kurumları şu şekilde;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu bu adres üzerindne belirtilen adımları takip ederek yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan İŞKUR iş ilanları sayfasında İŞ ARAYAN kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki  sayfa  karşınıza çıkacak.

Açılan bu ekranda, yukarıda gösterildiği gibi  İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Son olarak iş arama sayfasında yukarıda yazdığı gibi İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM  İLANLARDAN  HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN