Diyarbakır , İzmir , Denizli ve Düzce İmsakiye 2020

2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. Denizli, Diyarbakır ve Düzce şehirlerinin 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesi haberimizde.

Diyarbakır , İzmir , Denizli ve Düzce İmsakiye 2020

Denizli , Diyarbakır, İzmir ve Düzce imsakiye 2020.

Mübarek Ramazan ayı geldi. 11 ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Denizliler , Diyarbakırlılar ve Düzceliler namaz saatlerini araştırmaya başladı. Peki Denizli ‘de imsak saat kaçta? Denizli ‘de iftar saat kaçta? Diyarbakır ‘da namaz saatleri kaçtır? Diyarbakır’da iftar ve imsak saatleri kaçta? Düzce imsak ve iftar saatleri nedir? İzmir İmsakiyesi nedir?

Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Düzce , Denizli, İzmir ve Diyarbakır ‘ın 2020 yılı imsakiyelerine yer verdik.

Şüphesiz Müslüman erkeklerle Müslüman kadınlar, mü’min erkeklerle mü’min kadınlar, itaatkâr erkeklerle itaatkâr kadınlar, doğru erkeklerle doğru kadınlar, sabreden erkeklerle sabreden kadınlar, Allah’a derinden saygı duyan erkekler, Allah’a derinden saygı duyan kadınlar, sadaka veren erkeklerle sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkeklerle oruç tutan kadınlar, namuslarını koruyan erkeklerle namuslarını koruyan kadınlar, Allah’ı çokça anan erkeklerle çokça anan kadınlar var ya, işte onlar için Allah bağışlanma ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır. (Ahzâb Sûresi 35)

“Ye, iç, gözün aydın olsun. İnsanlardan birini görecek olursan, “Şüphesiz ben Rahmân’a susmayı (oruç) adadım. Bugün hiçbir insan ile konuşmayacağım” de. (Meryem Sûresi 26)

DENİZLİ 2020 YILI İMSAKİYESİ

DİYARBAKIR 2020 YILI İMSAKİYE

DÜZCE 2020 YILI İMSAKİYE

İZMİR İMSAKİYE 2020

Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır. Hayırlı Ramazanlar.

Kim Allah Teâlâ yolunda bir gün oruç tutsa, Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar. Hayırlı Ramazanlar.