Kenan Işık'ın Son Durumu Hakkında Açıklama: İyi Haber Geldi

Son dakika: 2014 yılında spor sonrası düşen ve 6 yıldan fazladır yoğun bakımda olan Kenan Işık'tan sevindiren bir son dakika haberi geldi.

Kenan Işık'ın Son Durumu Hakkında Açıklama: İyi Haber Geldi

Son dakika: Kenan Işık'tan iyi haber geldi.

2014 senesinde spor sonrası saunaya giden ünlü oyuncu ve program sunucusu Kenan Işık, sauna sonrası fenalaşıp dengesini kaybetti ve düşerken başını çarptı. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Kenan Işık, ameliyata alınmış ve ameliyattan bu yana yoğun bakımda kalmıştı. 

6 yıldan fazladır yoğun bakım ünitesinde ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen ünlü sanatçı Kenan Işık'tan bir iyi haber geldi. Edinilen bilgilere göre Kenan Işık'ın tedavi sürecinde başarı elde edildiği ve artık önceki safhanın çok ilerisinde bir durumda olduğuna yer verildi. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık yaptığı açıklamada sevindiren haberi verdi. Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un bugün kaleme aldığı yazısında Kenan Işık'ın artık iletişim kurabildiği, uzun sre yardım almadan sandalyede oturabildiği haberi verildi. 

Aytuğ yazısında, müjdeli haberi Kenan Işık'ın vefalıeşi Beril Hanım'ın verdiğini söyledi. Beirl Işık, Kenan Işık'ın son durumuna ilişkin, "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor" ifadelerini kullandı. 

Beril Işık, Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin müjdesini şu şekilde sürdürdü:  "Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA