Jandarma 50 KPSS ile Sivil Memur Alımı Yapacak-İşte Beklenen İlanın Tarihi

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, her yıl en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapmaktadır. Sivil kaynaktan yapılan memur alımı için bu yıl da ilan yayımlanacak. Detaylar haberimizde.

Jandarma 50 KPSS ile Sivil Memur Alımı Yapacak-İşte Beklenen İlanın Tarihi

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi yakın zamanda sivil memur alımı yapacak.

Jandarma, her yıl kendi bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından sivil memur alımı yapıyor. KPSS 50 puan şartı ile yapılan sivil memur alımı farklı kadrolara yapılmaktadır. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesinde istihdam etmek üzere yapıla memur alımında 2018 yılı ilanı için geir sayım sona eriyor.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayının ilk haftasında ilan yayımlayan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 'nin, yine bu yıl da Kasım ayında sivil memur alımı için ilana çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl 7 Kasım günü başlayan başvurular için adayların en az lise mezunu olması ve KPSS 'den en az 50 almış olması şartları aranmaktadır.

HANGİ KADROLARA ALIM OLACAK?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, yakın zamanda yayımlayacağı ilan ile Mühendis, Mimar, Uzman, Mütercim, Avukat, Veteriner, Aşçı, Bahçıvan, Berber, Terzi, Hizmetli, Düz Memur, Grafiker, Hemşire, Teknisyen, Tekniker, İstatistikçi, Kasap, Kuru Temizlemeci, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Zabıt katibi kadrolarına memur alımı yapacak.

GENEL ŞARTLAR NASIL OLACAK?

Düz memur, zabıt katibi , hizmetli, terzi, berber, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi kadrolara alımlar en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak. Diğer kadrolar için ise mezuniyet şartı olacak.

Peki sizce şartlar nasıl olmalı? Başvuru şartları hakkındaki taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLAN NEREDE YAYIMLANACAK?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi memur alım ilanı yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. İlan yayımlandığı anda sitemizde olacak. Bildirim alarak haberdar olmak için aşağıdaki bağlantılardan mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara