İğrenç Olay! Eski Eşinin Yatak Odası Görüntülerini Arkadaşlarına Gönderdi

Nida Nur Yıldız bir süre evli kaldığı Burak E.'le yaşadığı döneme ait cinsel ilişki görüntülerinin eski eşinin arkadaşlarının telefonunda gördüğünü belirterek eski eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İğrenç Olay! Eski Eşinin Yatak Odası Görüntülerini Arkadaşlarına Gönderdi

Boşandığı eşinin mahrem videolarını paylaştığı iddia edilen Burak E. için sosyal medyada tutuklama kampanyası başlatıldığı görüldü.

İddialara göre Burak E. 4 ay evli kaldığı eski eşi Nidanur Yıldız'ın yatak odasında çekilmiş görüntülerini arkadaşlarına attı. Çeşitli sosyal medya kanallarından ve TV'de açıklamalarda bulunan Yıldız, tanıdıklarının mahrem videolarını, eski eşinin telefonunda gördüğünü hatta içeriklerinin anlatıldığını söyledi. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan yıldız, şikayetin ardından tehdit ve taciz edildiğini söyledi.  Yıldız, "Benim gelin olarak gittiğim evde üç kadının daha videosunu çekmiş. Beni evden kovup ben birilerine gittiğimde o kadınları çağırıyordu büyük ihtimalle. Güçlü, hakkını arayan, dik duran kadınları herkese alıştıracağız. Biz kimsenin cinsel hedefi değiliz." ifadelerini kullandı.