Aleyna Çakır'ın Görüntülerini Paylaşmıştı: Ümitcan Uygun Hakkında İstenen Ceza Açıklandı

Aleyna Çakır davası ile gündeme gelen Ümitcan Uygun hakkında iddianame mahkemeye sunuldu ve onun hakkında istenen ceza belli oldu.

Aleyna Çakır'ın Görüntülerini Paylaşmıştı: Ümitcan Uygun Hakkında İstenen Ceza Açıklandı

Son dakika haberi: Ümitcan Uygun için istenen ceza belli oldu.

Ölümü Tüm Türkiye'yi sarsan Aleyna Çakır'ın katilinin bulunması için devam eden soruşturmada, baş şüpheli Ümitcan Uygun olmuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, yaptığı canlı yayınlar nedeniyle gündeme gelen ve geçen  haftalarda tutuklanarak cezaevine gönderilen Ümitcan Uygun için istenen ceza belli oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu ve Uygun, bugün hakim karşısına çıktı. Edinilen son dakika bnilgilerine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun ve sosyal medyada paylaşım yapan görüntülerdeki arkadaşı F.B.G. isimli kişi hakkında, Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özelndirme suçundan 10 yıl hapis cezası istendi. 

Ümitcan Uygun'un "Ben metamfanin maddesini bir defa kullandım 3 4 yıl öncesinden bu yana hiçbir uyuşturucu ya da uyarıcı madde kullanmadım . Ben bu maddeyi bu kadınların bulunduğu tam olarak açık adresini bilmediğim, ancak polislere göstermiş olduğum istikamette kullandıuö" dediği öğrenildi.

Uygun hakkında 10 yıla kadar hapis isteniyor.