THY'den Ucuz Uçak Bileti Müjdesi Geldi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı son dakika açıklamasında, İstanbul Yeni Havalimanı'nın rekabeti artıracağının altını çizerek, ''Rekabetin artmasına bağlı olarak sefer sayıları da artacak. Bu da bilet fiyatlarının göreceli düşmesini sağlayacak.'' müjdesini verdi.

THY'den Ucuz Uçak Bileti Müjdesi Geldi

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den ucun uçak bileti müjdesi geldi.

Bir basın toplantısı düzenleyen ve yeni havalimanına ilişkin son gelişmeleri aktaran Ekşi, 2003 yılından bu yana Türk Hava Yolları 'nın yüzde 10 'dan fazla büyüdüğünü ifade etti. Ekşi öte yandan THY'nin yeni havalimanında daha fazla kapasite sunduğunu, bunun büyüme rakamlarına da yansıyacağını söyledi.

Yıl sonuna kadar 14, gelecek yıl sonuna kadar ise 41 uçağı THY bünyesine katılacağını söyleyen Ekşi, "Dolayısıyla büyümemiz yüzde 10'un üzerinde olacak." dedi.

2023 hedefleri doğrultusunda Türk Hava Yolları 'nın filosuna bu yıl katılacak olan yeni uçakların dar gövdeli, gelecek yıl gelecek uçakların da geniş gövdeli olduğunusöyledi. Bu uçaklarla havada daha az yakıtla daha fazla mesafe kat edilecek. 

BİLET FİYATLARI HAKKINDA AÇIKLAMA: 49 TL İLE..

Yeni havalimanının faaliyete geçmesi ile birlikte daha fazla uçuş yapılacağını söyleyerek açıklamasını  sürdüren Ekşi, uçak sayısının illegal bahis artması ile bilet fiyatlarının da daha makul seviyelere ineceğini söyledi. 

Türk Hava Yolları 'nın uçuş fiyatlarının 49 ile 352 TL arasında değiştiğini söyleyerek açıklamasını sürdüren Ekşi, bu fiyatların daha da düşeceğini söyledi.

SON DAKİKA ALINAN BİLETLERİN FİYATLARINA DA ETKİ EDECEK

Son dakika bilet fiyatlarından çok sayıda yolcunun yakındığını söyleyen Ekşi, "İç hatlarda biletlerin yüzde 40'ı, 100 liranın altında satılıyor. Bir sürü kampanya yapıyoruz, gelecek seneye yönelik 69 liradan bilet satışı kampanyasını başlattık." ifadelerini kullandı.

İLK YOLCULARA SÜRPRİZ

Yeni havalimanında Ankara'a ve KKTC ile Azerbaycan'a yapılacak ilk seferlerinin özel sefer olacağını söyleyen Ekşi, yapılacak bu ilk uçuşlarda devlet büyüklerinin olmasını arzu ettiklerini söyleyerek, THY Yönetim Kurulu Başkanının da kendileri ile yolculara eşlik edeceğini söyledi. Ekşi, ilk yolculuklarda yolculara küçük sürprizlerin olacağını da söyledi.

Kamubulteni.com  | Ankara