Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyenlerin Dikkatine! Halkbank,275 Bin TL Veriyor

Kendi işinin patronu olmak isteyen fakat sermayesi eksik ya da hiç olmayan vatandaşlara sevindiren bir haber Halkbank'tan geldi. Halkbank 2022 senesinde üreticiyi ve üretimi desteklemek amacıyla çok sayıda girişimcilik kredisini hizmete sundu. 1 yıl ödemesiz ve %0 faiz oranı ile girişimcilik kredileri ile sahaya inen Halkbank, 2022 senesinde de ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyenlerin Dikkatine! Halkbank,275 Bin TL Veriyor

Halkbank tarafından sunulan girişimciye destek faizsiz kredi kampanyası ile 275 bin TL'ye varan kredi kullanılması mümkündür. Halkbank'ın %0 faiz oranı ile 275 bin TL limitli girişimci kredisi nasıl kullanılır? Kimler Halkbank'tan faizsiz kredi alabilir? İşte karşınızda Halkbank'ın girişimcilere destek kredisi ve koşulları ile çok daha fazlası haberimizde...

Halkbank Girişimci Esnaf kredisi Desteği Kampanyası Detayları Neler?


Türkiye'de kamu Bankası olarak faaliyetlerini sürdüren Halkbank, kendi işinin patronu olmak isteyen fakat sermaye problemi yaşayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Kendi işinin patronu olmak isteyen ve projesini hazırlayan herkes, Halkbank’a müracaat işlemlerini gerçekleştirerek %0 faiz oranı ile girişimci kredisi desteğinden faydalanabiliyor. Halkbank, her girişimcinin kriterlerine özel girişimcilik kredisi destek paketlerini de sunuyor. Bunlardan birisi ise girişimci esnaf kredisi paketi oluyor.

Halkbank tarafından sunulan girişimci esnaf kredisi aracılığı ile kendi işini kuracak vatandaşlara 1 yıl ödemesiz ve % 0 faiz oranı ile 275 bin TL tutarında kredi kullandırılıyor. Böylece işletme projesi açısından gereksinim duyuran sermaye karşılanırken diğer taraftan gerek faiz yüküyle uğraşma derdi kalmıyor gerekse de ilk 1 yıl boyunca kendisini toparlayabiliyor. Böylece ödemelerini çok daha rahat bir şekilde yapabiliyor.

Halkbank Girişimci Esnaf Kredisi Kampanyasından Faydalanma Şartları Neler?


Halkbank tarafından sunulmakta olan girişimciye destek faizsiz kredi paketlerinden birisi olan girişimci esnaf kredisinden faydalanabilmek amacıyla bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Buna göre Halkbank, %0 faiz oranı ile girişin biri kredisi açısından esnaf ve sanatsal niteliğinde usta ya da 30 yaşını doldurmamış genç girişimci olunması koşulunu arıyor.

Bu temel kriterlere sahip olan vatandaşların faydalanabilecekleri girişimci esnaf kredisi kampanyasında %100 Hazine ve Maliye Bakanlığı desteği garantilenmektedir. Devletin faiz desteği aracılığı ile 275 bin TL limitli 12 ana para ödemesiz girişimci kredisinde yüzde sıfır faiz uygulanmaktadır.
Böylece kendi işini kurmak amacıyla kullandığı kredinin geri ödeme sürecinde yüksek faiz uygulamasının getireceği mali yükten de kurtulmak mümkün olmaktadır.