Polislere Yeni Görev

İstanbul Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada okullarda 359 polisin görev yapacağına yer verildi. İşte detaylar.

Polislere Yeni Görev

Son dakika : Polislere yeni görev.

Bu yıl eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala İstanbul Valiliği 'nden bir son dakika açıklaması geldi. Okullardaki güvenlik için yapılan açıklamada polislerin de artık okullarda görev alacağına yer verildi. 

İstanbul Valilği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada , okullarda ve okul çevrelerinde güvenliğin daha iyi sağlanması , çocukların gönül rahatlığında eğitimlerine devam etmesi için, riskli olarak tespit edilen 269 okula polis görevlendirmesi olacağına yer verildi. 

Valilik kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre  söz konusu proje İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilen toplantılar ve görüşmeler sonrası yürürlüğe konuldu.

Yapılan araştırmalar, incelemeler sonucu proje  kapsamında İstanbul 'da riskli olduğu tespit edilen 269 okulda polis görevli olacak. Öte yandan MOT timlerinin yanı sıra okul giriş çıkış saatlerinde 359 polis ekibi de okul çevrelerinde tedbirler alarak denetim yapacak.

Kadın-erkek diğer polisler ve polis adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

2500 polis alımı yapılacak >> Detaylar için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA