Polis Memuru Ekip Otosunun Yakıtını Satarken Yakalandı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, kullandığı sivil ekip otosunun yakıtını sattığı iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis Memuru Ekip Otosunun Yakıtını Satarken Yakalandı!

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Darıca Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru İ.K'yı takibe aldı.

Ekipler, Çayırova ilçesinde oğlu A.K'nin çalıştırdığı oto yıkama dükkanına giden İ.K'nın burada sivil ekip otosunun deposunda bulunan yakıtı boşalttığını belirledi. A.K'nin ve polis memurunun yakınbiraderi M.T.'nin akaryakıtı sattığını tespti eden polis, operasyon düzenledi.

Operasyonda, 3 şüpheli şahıs da gözaltına alındı. Emniyetteki ilk ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan Polis Memuru İ.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, şahsın oğlu ve kayınbiraderi adli kontrol şartıyla salıverildi.

Polis haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, spor haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA