Polis Maaş Promosyonu Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü polis Maaş promosyonu hususunda bankalarla henüz bir anlaşmaya varmadı. Emniyet-Sen ile Polisin Sesi Platformu, polis promosyonu hususunda tekliflerini tekrarladı. VakıfBank'ın 18.000 TL tutarındaki teklifini reddeden emniyet için yeni bir teklif daha sunulurken diğer taraftan polis maaş promosyonu hususunda anlaşmaya varılıp varılmadığı da merak edildi. Peki Emniyet Genel Müdürlüğü polis promosyonu ne kadar oldu, ne zaman verilecek?

Polis Maaş Promosyonu Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatacak?


Ekonomik Gerçeklere Uygun Bir Anlaşma Talep Ediyoruz
Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, en az 50.000 TL promosyonun ödenmesi gerektiğini tekrarladı. Diğer taraftan polisin sesi platformu sözcüsü Faruk Sezer'in emniyet promosyonu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde;


“Biz yeni bir anlaşma talep ediyoruz. Fakat kulağımıza ciddiye dahi almamız gereken bazı komik rakamların gelmesi, Emniyet Genel Müdürlüğünün hala talebimizi anlamamış olduğunu göstermektedir. Açık bir biçimde belirtmemiz gerekiyorsa Bizler ekonomik gerçeklere uygun bir anlaşma talep ediyoruz.”
Dedi.

Polis Maaş Promosyonu Ne Zaman Verilecek?
Emniyet sen ile polisin sesi Platformu liderliğinde istenilen 50.000 TL tutarında maaş promosyonu için net istenen son rakam 50.000 TL. Vakıfbank ise daha önce 18 bin TL tutarındaki maaş promosyonunu teklif etmiş Fakat bu teklif ret edilince 18.000 TL'den 30.000 TL'ye çıkarmıştı teklifi. Bunu da kabul etmeyen emniyetsen, 50.000 TL tutarındaki maaş promosyonunda kararlı.

Anlaşmaya varılmasından hemen sonra anlaşmaya buradan rakamın Emniyet Genel Müdürlüğü personeli hesabına aktarılması bekleniyor.