Polis ile Kaymakam Arasında Sigara Tartışması

Kaymakam ile polis memurları arasında konsolosluk önünde sigara tartışması çıktığı belirtildi. İşte olaya dair gelen son bilgiler.

Polis ile Kaymakam Arasında Sigara Tartışması

Kaymakam ile polisler arasında sigara tartışması.

İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz 24 Kasım 2020  Salı günü akşam saatlerinde bir olay meydana geldi. Akşam saat 20:00'de, İstiklal Caddesi Yunanistan Konsolosluğu İkameti önünde ilginç bir tartışma meydana geldi. Bölgede dolaşan Marmaris kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy,  konsolosluk önünde nöbet değişimi yaptıktan sonra 3 polis memurunun sigara içtiğini gördü. 

Memurlar'ın aktardığı bilgiye göre Marmaris Kaymakamının görev değişimi sonrası sigara içen polisleri uyardığı ve müdahale ettiği bildirildi. Kaymakam Aksoy, polis memurlarının sigaralarını söndürmelerini ister. Yunanistan konsolosluğunda görevli olan ve sicil olarak yüksek koruma büro memuru da olaya müdahil olur.

Kaymakam Aksoy'un Beyoğlu Kaymakamlığını aradığı ve sözlü olarak polisler hakkında şikayette bulunduğu bildirildi. Yunanistan Konsolosluğu'nda görevli olan koruma büro memuru da , kaymakamın kendisini açığa aldıracağını söyleyip tehdit edildiğini belirterek polis merkezine başvurdu.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA