Polis, Aracında Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Sakarya 'da meydana gelen feci olayda, aracı bariyerlere çarpan bir polis memuru başından vurulmuş halde bulundu.

Polis, Aracında Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Üzücü haber Sakarya 'dan geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Sakarya 'da polis memuru 38 yaşındaki Barış U. , bariyerlere çarpan otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Barış U. 'nun tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptığı öğrenilen polis memuru Barış U. otomobili ile gece saatlerinde Adapazarı' ndan Geyve 'ye gitmek üzere yola çıktı. Otomobili ile yola çıkan ve  D- 650 Karayolu Arifiye Aşağı Kirazca mevkisine kadar gelen polis memuru, burada bariyerlere çarptı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine  kısa süre içinde olay yerine gelen 112 Acil ve polis ekipleri, Barış U.'nun tabancayla başından vurularak hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemede Barış U.'nun tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi. Barış U.'nun cenazesi otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Barış U. isimli polis memurunun bir süredir psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü. Barış U.'nun, bugün ikindi namazına müteakip Geyve merkez Sinanbey Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara