Polis Akademisi PÖH Sonuçlarını Açıkladı-Sırada Yeni PÖH Alımı Var

Son dakika haberi: Polis Akademisi Başkanlığı, 10 bin PÖH alımında son adayların sınav sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçlarının ardından sırada yeni alım var. Detaylar haberimizde.

Polis Akademisi PÖH Sonuçlarını Açıkladı-Sırada Yeni PÖH Alımı Var

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Akademi resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda, 19. dönem POMEM ile 10 bin özel harekat polisi alımında son adayların girdiği sınavın sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Akademi 'den yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"19/3.Dönem, 19/2-2.Dönem ve 19/1-2.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 22-24 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN"

SIRADA YENİ PÖH ALIMI VAR

Son özel harekat polislerin mezun olmasının ardından yeni PÖH alımı için bir engel kalmadı. PÖH eğitim merkezleri, son mezunların ardından boşalacak ve yeni alım için hazırlıklar başlayacak. Bu sınav sonucuna göre başarılı olan adaylar, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan mezuniyet töreni ile görevine başlayacak. 

Mezuniyet törenine Süleyman Soylu 'nun katılması ve yeni alım hakkında tarih açıklaması bekleniyor. Yeni PÖH alımı tarihi açıklandığı anda ve ilan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN