Polis Akademisi'nden PAEM Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda PAEM 'lerin mezun olduğuna yer verildi.

Polis Akademisi'nden PAEM Duyurusu

Polis Akademisi 'nden PAEM duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Akademi 'nin resmi Twitter adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 2659 komiser yardımcısının atamasının yapıldığı ve personellerin görev yerlerinin belli olduğuna yer verildi.

İşte Akademi tarafından yayımlanan duyuru:

"Polis Akademisi’nden yeni mezun 2.659 Komiser Yardımcımız görev yapacakları illeri başarı sıralamalarına göre tercih edip  @EmniyetGM  kadrolarına atandılar. Hayırlı görevler diliyoruz."

Akademi 'den yayımlanan diğer duyuru ise şu şekilde;

"Polis Akademisi olarak mezun ettiğimiz 2.659 Komiser Yardımcısıyla birlikte son beş yılda toplam 14.525 Polis Amiri yetiştirip  @EmniyetGM  saflarına katmış olduk. Görev yapan Amirlerin 4’de 3’ü yeni olan Teşkilatımız çok başarılı işler yapmaktadır. "

"Yemin edip kuralarını çeken yeni mezun Komiser Yardımcılarımıza milletimize hizmet yolunda, meslek hayatlarında başarılar dileriz. "

5. DÖNEM PAEM SONUÇLARI BEKLENİYOR

2 bin komiser yardımcısı alımı sözlü mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Sonuçlar için henüz tarih verilmedi. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN