Polis Akademisi'nden Korona Kararı: İlk Derece Amirlik Eğitim Tarihi Ertelendi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Polis Akademisi Başkanlığı yeni bir karar aldı ve ilk derece amirlik eğitimleri ertelendi.

Polis Akademisi'nden Korona Kararı: İlk Derece Amirlik Eğitim Tarihi Ertelendi

Polis Akademisi'nden ilk derece amirlik duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden "BAŞPOLİS MEMURU VE KIDEMLİ BAŞPOLİS MEMURLARININ İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ UZAKTAN EĞİTİM DUYURUSU" başlığı ile yayımlanan açıklamada eğitimlerin ertelendiği ve 18 ile 31 Ocak tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Söz konusu açıklama şu şekilde:

"06/12/2019 tarihli ve 7196 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memuru rütbesindeki personelden ilk derece amirlik eğitimine katılacak adayların işlemlerine ilişkin hususlar belirtilmiştir.

PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENDİ

Bu doğrultuda; 28 Eylül –09 Ekim 2020 tarihleri arasında sözlü sınavlar gerçekleştirilmiş olup, başarılı olan adayların katılacağı 14-27 Aralık 2020 tarihleri arasında planlanan eğitim programı yeni ortaya çıkan pandemi tedbirleri kapsamında 18-31 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA