Konya Milletvekili Yokuş, EGM Bünyesindeki Sivil Memurlar ile Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görev yapan sivil memurların sorunlarıyla ilgili çözüm bekleniyor. EGM bünyesinde görev yapan yüzlerce memur, yüksekokul mezunu olmalarına rağmen, çay servisi, temizlik gibi işlerde kullandırılıyor.

Konya Milletvekili Yokuş, EGM Bünyesindeki Sivil Memurlar ile Bir Araya Geldi

EGM'de görev yapan sivil memurlar geçtiğimiz gün Ankara'da bir araya gelerek yaşadıkları sorunları ve bu sorunların çözümü üzerine toplantı gerçekleştirdi. Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'u da misafir eden Emniyet Sendikası üyeleri, kurum içerisinde yaşadıkları sorunları anlatarak bunların çözümü için TBMM'den beklentilerini dile getirdi. 

Sorunların çözümü aşamasında İYİ Parti ve şahsı adına tüm çalışmalara yardımcı olacağını belirten Konya Milletvekili, kendisinin de sendika kökenli olduğunu, sivil memurların çalıştıkları kurumlarda yaşadıkları sorunları yakından takip ettiğini söyledi. Yokuş, "Hayatımın 30 yılından fazlası sendikacılık içerisinde geçti. Hak mücadelesini bilirim. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın kuruluşundan Türkiye Kamu-Sen'e kadar yıllarımızı mücadeleye adadık. Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Allah nasip etti Konya milletvekili seçildim. Bundan sonra sivil memurlarımızın sorunlarını meclisimizde sık sık gündeme getirecek, onların çözümü için gücümüzün yettiğince gayret göstereceğiz." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA