EGM'den Güvenlik Görevlileri Hakkında Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve 15 şehirdeki sokağa çıkma kısıtlamasındaki istisnalara yer verildi.

EGM'den Güvenlik Görevlileri Hakkında Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Özel güvenlik görevlileri ile ilgili açıklama.

EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafındna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, güvenlik görevlilerinin sokağa çıkma kısıtlaması istisnalarına yer verildi.

Hafta sonu 15 şehirde ilan edilecek sokağaç ıkma kısıtlaması ile ilgili duyuru şu şekilde:

"Covid-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 29.05.2020 tarihi saat 24:00 ile 31.05.2020 tarihi saat 24:00 arasında Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır.

1.İlgili Genelgenin 3/b maddesine istinaden özel güvenlik görevlileri görevlerinin başında bulunacaktır.

2.İlgili Genelgenin 2/e-g-ı-j-m-o maddelerine istinaden patlayıcı madde sektöründe faaliyet gösteren şirketler üretim ve nakil hizmetlerine devam edecektir.

3.İlgili Genelgenin 3/e-ğ-s-ş-t maddelerine istinaden patlayıcı madde sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde çalışanlar ve nakil işlemleri için görevli olan kişiler görevlerinin başında bulunacaktır.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA