Akademi'den Uyarı: PAEM 4. Dönem (Özel Harekat) Yarın Son Gün

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın Polis Amirleri Eğitim Merkezi yedek planlama sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Akademi'den Uyarı: PAEM 4. Dönem (Özel Harekat) Yarın Son Gün

PAEM 4. Dönem (Özel Harekat) 2. yedek planlama sonuçları e-Devlet üzerinden (www.turkiye.gov.tr) sorgulanabiliyor. Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan resmi duyuruda yedek aday planlamasında müracaat sırası gelen adayların 19 kasım 2018 saat 18.00'e kadar Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesine gelerek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerektiği, adayların yanlarında tören kıyafeti, özel harekat resmi kıyafeti ve bunların aksesuarlarını , eşofman ve spor ayakkabısı da getirmesi gerektiği duyurulmuştu.

Polis Akademisi Resmi Duyurusunda ayrıca şu ifadeler yer almıştı : 

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 4. Dönem (Özel Harekat) İlk Derece Amirlik Eğitimi sınavı sonucunda yedek aday olarak belirlenen ve 2.Yedek planlamasında müracaat sırası gelen 3. yedek aday PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.Maddesinin 2.fıkrası gereğince 16/11/2018 Cuma gününden itibaren en geç 19/11/2018 saat 18.00’e kadar Polis
Akademisi Gölbaşı Yerleşkesine gelerek müracaat etmesi gerekmektedir. Adayın yanında tören kıyafeti, özel harekat resmi kıyafeti ve bunların aksesuarları ile bot, eşofman ve spor ayakkabısı getirmesi gerekmektedir.