YKS - LGS Ertelendi mi? Okulların Açılması- Tatil Ertelendi mi? Açıklama Saati Belli Oldu

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Yapılacak toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılacak. Bakan Selçuk 'un katılımı ile düzenlenecek toplantıda okul tatili , LGS ve YKS konuları gündeme gelecek. İşte detaylar.

YKS - LGS Ertelendi mi? Okulların Açılması- Tatil Ertelendi mi? Açıklama Saati Belli Oldu

Okulların tatil edilmesi , YKS ve LGS ertelemesi ile ilgili açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta okullar corona virüs nedeniyle tatil edildi. Okulların tatil edilmesinin ardından bu hafta uzaktan eğitimler başladı. EBA üzerinden verilen eğitimler Cuma gününe kadar devam edecek. 

TATİL CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

Geçtiğimiz hafta başlayan okul tatili 27 Mart 2020 günü sona eriyor. Okul tatilinin uzamaması durumunda okullar 30 Mart 2020 Pazartesi günü açılacak.

BİLİM KURULU BUGÜN TOPLANIYOR

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Kurul bugün öğleden sonra toplanacak ve kritik görüşme yapacak. Bakan Fahrettin Koca 'nın başkanlığında toplanacak Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı 'nda okul tatili gündeme gelecek.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI DA KATILACAK

Öğleden sonra başlayacak toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'ta katılacak. 

UZAKTAN EĞİTİM DEVAM EDECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanı'nın da katılımı ile düzenlenecek toplantıda okul tatilinin uzatılıp uzatılmaması , uzaktan eğitime devam edilip edilmemesi kararı alınacak. 

TOPLANTI KAÇTA BAŞLAYACAK? KAÇTA BİTECEK?

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 13,30 'da başlayacak.  Akşama kadar devam etmesi beklenen toplantının 19.00 'da sona ermesi bekleniyor.

AÇIKLAMA SAATİ BELLİ OLDU

Okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda nihai karar 19.15 'te yapılacak açıklama ile duyurulacak. Milli Eğitim ile Sağlık Bakanı saat 19.15 'te kameralar karşısına geçecek ve açıklama yapacak. 

ERDOĞAN KARARI BİLİM KURULUNA BIRAKTI

Milli Eğitim Bakanı , Cumhurbaşkanı Erdoğan ile okul tatili meselesini görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bunun kararının Bilim Kurulu 'nun önerilerine göre alınması gerektiğini söyledi. 

Peki sizce okul tatili uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

YKS VE LGS ERTELENECEK Mİ?

Bugün yapılacak toplantıda YKS ile LGS 'nin ertelenmesi meselesinin de gündeme gelmesi bekleniyor. 

ERTELENDİ Mİ?

Okul tatili ve LGS ile YKS 'nin ertelenmesi konusunda açıklama saat 19.15 'te gelecek . Peki sizce LGS ile YKS ertelenmeli mi? Ankete katılmak için  TIKLA KATIL

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN