VGM Burs Başvuru Sayfasında Hata

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen bursun başvuru sayfasında hata çıkıyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, başvurularını yaparken kimlik bilgilerine göre nüfus kaydı olmadığı hatası ile karşılaşıyor.

VGM Burs Başvuru Sayfasında Hata

VGM burs başvuru ekranında hata.

Vakıflar Genel Müdürlüğü ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıkladı. Yapılan açıklama sonrası ilk, ortaokul ve lise öğrencileri için burs başvuruları başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak burs başvurularını takipçilerimizle paylaştık.

Yayımlanan burs duyurusu şu şekildeydi:

"VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2020 – 2021 EĞİTİM YILI BURSLARI

2020 – 2021 eğitim yılında Burs Başvurularımız ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olan ortaöğrenim burs başvuruları ile başlamıştır. 

Başvurunuzu yaptıktan sonra beyan ettiğiniz bilgilerde değişiklik yapılabilir. Başvurusunda değişiklik yapmak isteyen öğrenciler ilk kez başvuru yapıyor gibi başvuru giriş ekranını açabilir, nüfus bilgilerini girerek daha önce doldurmuş oldukları başvuru formlarına ulaşabilir ve düzeltmek istedikleri alanları değiştirebilirler. Düzeltme işlemi sonrasında yapılan değişiklikler yine “Onayla ve Başvur” butonu ile onaylayıp gönderilmelidir.

Başvuru beyanları 15 Ekim 2020 günü 23:59’a kadar yukarıda anlatılan şekilde kişiler tarafından değiştirilebilir. "

BAŞVURU SAYFASI HATA VERİYOR

Yayımlanan bursa başvuru yapılmak istendiğinde hata ile karşılaşılıyor Başvurunun ilk sayfasındaki bilgiler eksiksiz girildiğinde diğer sayfaya geçiş için EVET butonuna tıklanması gerekiyor. Bu butona tıklandığında ise, bilgilerin tam ve yanlışsız olmasına rağmen Nüfusta bu bilgilerde bir kişinin olmadığı hatası çıkıyor.

Hatanın neden kaynaklandığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelince yazımızda olacak.

Hatanın kısa sürede giderilmesi bekleniyor.

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

VGM burs başvureusu 15 Ekim 'e kadar devam edecek. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS

Üniversiteliler için burs başvurusu ise 15 Ekim 'de başlayacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.