Üniversitelerle İlgili Flaş Gelişme! Milyonlarca Öğrenci ve Akademisyen için Yeni Açıklama

YÖK , üniversitelerde yüz yüze eğitime geçiş sürecine ilişkin açıklama yayımladı.

Üniversitelerle İlgili Flaş Gelişme! Milyonlarca Öğrenci ve Akademisyen için Yeni Açıklama

Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yüz yüze eğitime geçilebilmesi amacıyla sağlık Bakanlığı'na yazı göndererek akademik ve idari kadrolardaki personel ve örgün eğitimdeki öğrencilerin 2021 Eylül'e kadar aşılanmalarını talep etti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan YÖK Başkanı Saraç şu ifadeleri kullandı: 

Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde ülkemizde yürütülen yeni tip Küresel Covid-19 Salgını ile mücadelede başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere ilgili kurumların ve sağlık çalışanlarının fedakarca gayretleriyle başarılar elde edilmektedir.

Özellikle hızla yürütülen aşılama faaliyet ile salgına yönelik ülkemizde çok önemli bir mesafe katedilmiştir. Topyekün normalleşme sürecine geçilmesinin ancak aşılamanın yaygınlaşmasıyla mümkün olacağına inanmaktayız.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığına yazı göndererek üniversitelerimizde yüz yüze eğitimin başlatılabilmesi için "akademik ve idari kadrolardaki personel" ile "örgün öğretimde okuyan öğrencilerin" 2021 Eylül ayına kadar aşılanmalarının tamamlanmasını talep ettik.

Sevgili öğrencilerimiz, Ülkemizi de etkisi altına alan küresel salgın sürecinde ayrı kalmak zorunda kaldığınız okulunuzu, hocalarınızı ve arkadaşlarınızı çok özlediğinizin farkındayız.

Yeni YÖK olarak, sizlerin sağlığını her zaman olduğu gibi ön planda tutarak, yüz yüze eğitime geçiş için gerekli  girişimlerde bulunacağız... 

Okullarla İlgili Son Haberler, Bekçi Alımı, Polis Alımı, Son Dakika İş Haberleri Mobil Cihazına Ücretsiz Gelsin İstiyorsan Ücretsiz Uygulamayı İndir. 

Android uygulaması için ==> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için https://apps.apple.com/tr/app/kamu-b%C3%BClteni/id1413151574