Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Başladı: Sorunlar Art Arda Geldi

Üniversitelerde uzaktan eğitim başladı. Eğitim başladı başlamasına ama sorunlar da kendini gösterdi. Üniversiteler tarafından hazırlanan uzaktan eğitim sistemlerinde sorunlar yaşandı.

Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Başladı: Sorunlar Art Arda Geldi

Üniversiteler açıldı. Sitemler çöktü.

Üniversitelerde eğitimler başladı. Birçok üniversite bugün itibarıyla uzaktan eğitimle derslere başlarken art arda sistem arızası haberleri gelmeye başladı. 

İLK DÖNEM UZAKTAN

Sağlık Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu 'na sunduğu tavsiye kararı, üniversitelerde eğitimlerin ilk dönem uzaktan yapılması yönündeydi. Bu tavsiye kararı sonrası YÖK , üniversitelere bir yazı gönderdi ve üniversitelerin ilk dönemi uzaktan eğitim yöntemi ile yapması istendi. 

ÜNİVERSİTELER AÇIKLAMA YAPTI

Üniversiteler ise bu tavsiye kararı sonrası art arda açıklamalar yaptı ve uzaktan eğitim kararı aldıklarını duyurdu. Tıp, diş hekimliği ve bazı bölümler için eğitimlerin yüz yüze be uzaktan şekilde devam edeceğine yer verildi. 

OKULLAR AÇILDI

Üniversiteler bugün açıldı. Uzaktan eğitimlerin başlaması ile birlikte sistemlerde yoğunluk yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Pamukkale Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve birçok üniversitede sisteme girilmediği, öğrencilerin uzaktan eğitime katılamadığı öğrenildi. 

Siz uzaktan eğitime erişimde sorun yaşadığınız mı? Yorum kısmı aşağıda.