Sonuçlar Ne Zaman? Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Burs Duyurusu

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020-2021 eğitim öğretim yılı bursu hakkında son duruma yer verildi.

Sonuçlar Ne Zaman? Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Burs Duyurusu

VGM'den burs sonuçları hakkında açıklama.

Vakıflar Genel Müdürlüğü ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs verecek. Geçtiğimiz ay başvurular alındı ve on binlerce aday ilkokul, ortokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs için başvurusunu yaptı. Başvuruların sona ermesinin ardından öğrenciler, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 

VGM'den burs başvuru sonuçları hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ortaöğrenim öğrencileri için değerlendirme sürecinin devam ettiği, üniversiteliler için ise başvuru sonuçları için KYK burs sonuçlarının beklendiğine yer verildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2020 – 2021 eğitim yılı burs başvurularımız sona ermiştir.

Ortaöğrenim eğitim yardımı başvuru değerlendirmeleri devam etmektedir.

Yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra başlanacaktır.

Başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar dileriz."

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN