Son Dakika: Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Bekleyenleri Sevindiren Açıklama

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bilim Kurulu üyesinden gelen açıklama, üniversitelerde yüz yüze eğitim isteyen öğrencileri sevindirdi.

Son Dakika: Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Bekleyenleri Sevindiren Açıklama

Son dakika : Üniversitelerin açılması ile ilgili son dakika gelişmesi.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz bir son dakika açıklamasında bulundu. Kayıpmaz yaptığı açıklamada üniversitelerle ilgili önemli gelişmeyi duyurdu. 

OKULLARIN TAMAMININ AÇILMASI

Doç. Dr. Kayıpmaz yaptığı açıklamada, Bakan Fahrettin Koca 'nın başkanlığında toplanan Bilim Kurulu'nda okulların tamamının kademeli olarak açılmasıyla ilgili birçok değişkenin değerlendirildiği ve bu konuda görüşlerin toplandığını söyledi. Kayıpmaz, her türlü alternatifin , seçeneğin masaya yatırıldığını söyledi. 

MEB ve Sağlık Bakanlığı 'nın , okulların açılması ile ilgili yakın temas halinde olduğunu, gelişmelerin değerlendirildiğini söyleyerek, "Bu noktada bu hafta itibarıyla hazırlık ve birinci sınıf dışındaki bazı sınıflarımızda da eğitim başladı. Ümit ediyorum ki vaka sayılarında ciddi bir artış yaşanmaz, okullarda da kontrollü bir şekilde eğitimi sürdürebiliriz ve öncelikle diğer sınıflar, ardından da üniversitelerin de açılması gündeme gelebilir. Ama burada hep kurallara bağlı olmayı okullarda da üniversitelerde de unutmamamız gerekiyor. Kontrollü bir şekilde eğitimin sürdürülebilir olması son derece önemli" dedi. 

Doç. Dr. Kayıpmaz açıklamasında, "Bu birçok değişkenin durumuna göre de kararlar veriliyor. Her türlü alternatif her türlü istatistiksel durum ve değişiklik masaya yatırılarak kararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 

Kayıpmaz, vaka sayısının düşmesi ile birlikte okulların tamamında kademeli şekilde yüz yüze eğitime geçilmesinin planlandığını söyledi. 

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAMALI MI?

Sizce üniversitelerde yüz yüze eğitim başlamalı mı? Anket için  TIKLAYIN

ÜNİVERSİTELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN