Son Dakika: Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili

Son dakika haberi: Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında okulların 2 gün süre ile tatil edildiği bildirildi.

Son Dakika: Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili

Son dakika haberi: Tekirdağ Valiiği tarafından bir son dakika açıklaması geldi. 

Son günlerde Türkiye genelinde etkisini iyice gösteren kar yağışı ile birlikte okullara kar tatili de verilmeye başlandı. Tekirdağ’da yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar bugün ve yarın tatil edildi.

MGM 'den yapılan son dakika uyarısında, bugün gece 02,30 sularında başlayan kar yağışının etkisini sürdürdüğü ve yağışın devam edeceğine yer verildi. Yağış uyarısı geldikten sonra Valilik bir açıklama yaptı. 

Valilik kaynaklarından yapılan son dakika açıklamasında okulların 2 gün süre ile tatil edildiğine yer verildi. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, tüm ilçelerimizde 19 Aralık 2018 Çarşamba  ve 20 Aralık 2018 Perşembe günü olmak üzere (2 gün) tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir.Kamuda görevli hamile çalışanlar ve engelli çalışanlar bu tarihte izinli sayılacaklardır."

Kamubulteni.com  | Ankara