Son Dakika Haberi: Ziya Selçuk'tan YKS, LGS ve Okulların Açılması Açıklaması (8 ve 12. Sınıflar İlkokul, Anaokulu)

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu ve yüz yüze eğitimin detaylarını aktardı.

Son Dakika Haberi: Ziya Selçuk'tan YKS, LGS ve Okulların Açılması Açıklaması (8 ve 12. Sınıflar İlkokul, Anaokulu)

Son dakika : Yüz yüze eğitim açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile köy okullarının 15 Şubat'ta, Şehirdeki okullarında 8 ve 12 'nci sınıflar ile ilkokullarda 1 Mart'ta kademeleri olarak yüz yüze eğitime başlayacağını duyurmuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime dair detaylara ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk açıklamasında şunlar ısöyledi:

"İl il ayrıntılı verileri takip ediyoruz, bilim kurulunun verilerini dikkate alınıyor, değerli vatandaşlarımız, Türkiye'nin eğitim açısından örnek gösterilen ülkeler arasındayız. Bugüne kadar tv kanallarında yayınladığımız canlı derslerle olağanüstü bir performans sergiledik

İl il ayrıntılı verileri takip ediyoruz, bilim kurulunun verilerini dikkate alınıyor, değerli vatandaşlarımız, Türkiye'nin eğitim açısından örnek gösterilen ülkeler arasındayız. Bugüne kadar tv kanallarında yayınladığımız canlı derslerle olağanüstü bir performans sergiledik.

Tüm öğretmenlerimize, velilerimize şükranlarımı sunuyorum, yavrularımızın gözlerinden öpüyorum.

Cumhurbaşkanımız, ikinci dönem itibariyle yüzyüze geçiş sürecini ana hatlarıyla paylaştı.

Bende ayrıntılarını paylaşacağım.

Daha önce de takvimizimizde belirttiğmiz gibi 15 şubatta ikinci yarıyılımıza başlıyoruz, köy okullarımızın tüm kademelerini yüzyüzüe açıyoruz
Tüm bağımsız anaokullarımnızın 15 şubatta açılmasına kararını verdik. 1 Martta tüm ilkokul sınıflarında, haftanın iki günü yüz yüze eğitim devam edecek.


1 Mart tarihinde 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize de kapıları açacağız, onların öğretmenlerle çalışması çok önemli"

YKS E LGS

8 ve 12'ler öncelikle başlatılacak. Çünkü sınavlarda tüm müfedattan sorumlu olacaklar.