Sofya ve Varna Nerede? Hadi Yarışma Sorusu

Hadi uygulamasının bugünkü ipucu, Sofya ve Varna oldu. Peki Sofya ve Varna nerede? Hadi 'nin bugünkü ipucundan hangi soru çıkacak?

Sofya ve Varna Nerede? Hadi Yarışma Sorusu

Akıllı telefon uygulaması Hadi, her gün binlerce lira dağıtmaya devam ediyor.

Play Store ile App Store 'de bulunan, yüz binlerce kişi tarafından indirilen Hadi uygulamasında, her gün 20,30 ile haftada 3 gün 12,30 'da canlı şekilde bilgi yarışması yapılıyor. Sunucular Müge Boz ile Merve Toy 'un sunumu ile telefon ekranlarında yayımlanan bilgi yarışmasında, kullanıcılara toplamda 12 adet soru yönlendiriliyor. 12 soru 2 şık. Tüm sorulara doğru cevap veren kullanıcılar o yarışmanın ikramiyesini kendi arasında bölüşüyor.

Örnek olarak verirsek 12 'de 12 yapan bin kişi olursa ve dağıtılacak ikramiye de 4 bin ise kazananlara 4 'er Türk Lira 'sı ikramiye dağıtılacak. Bugün ise Kurban Bayramı 'nın 1. Klasbahis günü olması nedeniyle Hadi ekibi, büyük ödülün 20 bin Türk Lirası olduğunu duyurdu. 

Yarışmada katılımcılara canlı olarak sorular yönlendiriliyor ve 10  saniye içinde cevap verilmesi isteniyor. Bu süre içinde cevap vermemeniz durumunda yarışmadan eleniyorsunuz. Bu süre içinde doğru cevaplamanız durumunda ise diğer soruyu görmeye hak kazanıyorsunuz.

İPUCU İNSTAGRAM HESABI 'NDAN YAYIMLANIYOR

Hadi yarışmasının İnstagram hesabnda her gün, bir sonraki yarışmada sorulacak sorulardan birine ait ipucu yayımlanıyor. Sorunun hangi konudan çıkacağına yönelik yayımlanan ipucunu araştıran kullanıcılar, yarışma sırasında bu soruya rahat şekilde cevap veriyor.

Bugün İnstagram 'dan yayımlanan ipucunda şu ifadelere yer verildi:

"20.000₺ ödüllü Hadi bu akşam 20:30'da. Ülkemizin sınırları itibariyle sekiz komşu ülkesi bulunmaktadır. Neyse ki bu akşamki yarışmamız için yalnızca bir tanesini araştırmanız yeterli