Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı Giriş Belgeleri Yayınlandı!

ÖSYM 2 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak olan Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavına katılacak adayların sınav bilgilerinin yer aldığı Giriş Belgelerini yayımladı.

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı Giriş Belgeleri Yayınlandı!

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı için adayların sınava girmek için kullanacakları giriş belgelerinin erişime açıldığı ÖSYM tarafından duyuruldu.

Giriş belgeleri yayınlandı

Bugün yapılan duyuruda 02 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak olan Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı (2022-Sayıştay Eleme) için aday kişilerinin sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı ve adayların sınava girecekleri yer ve konum bilgilerinin bulunduğu Sınava Giriş Belgesinin ÖSYM'nin internet adresinden erişime açıldığı bildirildi.

Giriş belgelerine ulaşmak isteyen adayların https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden bugün saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerinin girerek sistem üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Adaylar saat:10.00'dan sonra binalara alınmayacak

Yapılan duyuruda adaylar bir konuda özellikle uyarıldı.Yapılan uyarıda 02 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-Sayıştay Eleme sınavına girecek olan adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacakları duyuruldu.