Okullar tatil edildi! Kamu çalışanları idari izinli

Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da 3.günde de okullar tatil edildi. Tatil haberini duyuran Vali Salih Ayhan, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı olan kamu çalışanları ise idari izinli sayılacağını duyurdu.

Okullar tatil edildi! Kamu çalışanları idari izinli

Okullar tatil edildi! Kamu çalışanları idari izinli

Çok sayıda kişinin can verdiği ve yaralandığı sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da okullar 3.günde tatil edildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yarın için kentte okullar tatil edildiğini ve bazı kamu çalışanlarının ise idari izinli sayılacağını bildirdi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın açıklaması şu şekilde:

"Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 17.03.2023 tarihinde bir gün ara verilmiştir.Kamu kurumlarındaki hamile/engelli/kronik rahatsızlığı olan kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır." 

Bolu'da okullar tatil edildi 

Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İlimizde bugün yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 17.03.2023 Cuma günü bir (1) gün süreyle eğitim - öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır." denildi.