Okul Tatili Açıklaması Geldi: Uzaktan Evden Eğitim Nasıl Olacak? Hangi Kanalda Ders Olacak? (Dershane, Kreş ve Gündüz Bakımevleri Tatil mi?)

Son dakika haberi: İlk, orta ve lisede 1 hafta tatilin ardından dersler başlayacak. Ancak dersler evden yapılacak. 1 hafta evden dersler internetten ve televizyondan yapılacak.

Okul Tatili Açıklaması Geldi: Uzaktan Evden Eğitim Nasıl Olacak? Hangi Kanalda Ders Olacak? (Dershane, Kreş ve Gündüz Bakımevleri Tatil mi?)

23 Mart 2020 'den sonra tatil devam edecek.

23 Mart 2020 tarihinden sonra öğrenciler evde kalacak ve eğitimlerine internet ve televizyon üzerinden eğitimler yapılacak. 

13 Mart 2020 gününden sonra okullar tatil edilecek ve 23 Mart 2020 günü okullar açılacak. Ancak okullar internet üzerinden başlayacak. İnternet üzerinden ve televizyondan yapılacak online eğitimlerle öğrenciler evden eğitim görecek. 

SADECE 1 HAFTA

23 Mart 'tan sonra öğrenciler evde internet üzerinden ve televizyondan eğitim görecek. Bu eğitimler ise 1 hafta sürecek ve 30 Mart gününden sonra okullar başlayacak.

ÜNİVERSİTELER

Üniversitelerde 3 hafta tatil olacak. Ondan sonra eğitimler devam edecek. Kanal ve internet ortamı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ailelere bildirilecek. 

DERSHANELER TATİL OLACAK MI?

Bu yönde tavsiyemiz budur. Bu ara tatillere onların da uyması gerekir. 

Kreş ve gündüz bakımevleri gündeme gelmedi. Ancak anne ve babaların bu konuda dikkatli olması gerekmektedir.