Öğrencilerin Dikkatine,Sakın Bu Tuzağa Düşmeyin!

Eğitim öğretim hayatına devam etmek isteyen öğrencilerin burs arayışları şimdi de dolandırıcıları harekete geçirdi. Burs arayışı içinde olan öğrencileri hedeflerine oturtan dolandırıcılar, önce öğrencilere hesap açtırıyorlar daha sonrasında hesabın aktif olması amacıyla bir ödeme talep ediyor. Daha sonrasında ise dolandırıcılar paralarla ortalıktan kayboluyor. Dolandırıcılar şimdi de burs arayışındaki öğrencilerini gözlerime kestirdi. Sahte hesaplarla burs vereceklerini dile getiren dolandırıcılar önce h

Öğrencilerin Dikkatine,Sakın Bu Tuzağa Düşmeyin!

Burs Vaadi İle Dolandırıcılık

Dolandırıcıların insanları tuzaklarına çekmek amacıyla kullandıkları yöntemler şeytanın bile aklına gelmiyor. Sahtekarlıkların hedefinde şimdi ise masum öğrenciler var. Dolandırıcılar, öğrencilere önce burs vereceklerini söylüyorlar daha sonrasında öğrencilerin bir hesap açmasını istiyorlar ve bu hesabın aktif hale gelmesi amacıyla da bir miktar para yatırmalarını talep ediyorlar. Öğrenciler, söz konusu hesaplara parayı yatırdıktan sonra bir daha karşılarında bir muhatap bulmuyorlar.

Yöntemleri Deşifre Edildi
CNN Türk'te yer alan bir habere göre dolandırıcılar, öğrencileri önce bir hesap numarası atıyor ve hesabın aktif olması amacıyla para yatırmasını istiyorlar. Daha sonrasında ise dolandırıcılar, aldıkları küçük paralarla ortadan kayboluyor.