Öğrenci Affı Ne Zaman Çıkıyor Milyonları Umutlandıran Açıklama

Son dakika. Milyonlarca öğrencinin sabırsızlıkla beklediği öğrenci affı için YÖK’ten son dakika açıklaması geldi. YÖK Başkanı öğrenci affı için önemli açıklamalarda bulundu.

Öğrenci Affı Ne Zaman Çıkıyor Milyonları Umutlandıran Açıklama

Öğrenci affı için gözler YÖK’te. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) başkanı Erol Özvar, öğrenci affı hakkında milyonları umutlandıran bir açıklamada bulundu. Özvar, Genel affın yakında meclise geleceğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, lisans ve yüksek lisans öğrencileri için temmuz ayında af geleceğini paylaşmıştı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler'i makamında ziyaret eden YÖK Başkanı Erol Özvar, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bizler, Yükseköğretim Kurulu olarak genel affın sınırları hususunda Meclis'teki milletvekillerimiz ve ilgili parti sorumluları ile bilgileri paylaşacağız. Bu konuda bizden beklenen her türlü bilgi ve veriyi Meclis'imizle paylaşacağız. Genel affın Meclis'in iradesiyle yakında gündeme geleceğini sizlerle paylaşabilirim" diyerek af bekleyen milyonlarca genci umutlandırdı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /