Milli Eğitim Ders Programını Açıkladı: Okullar Böyle Açılacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 21 ile 25 Eylül tarihleri arası ders programına yer verildi. Öte yandan okullarda eğitimlerin nasıl olacağı, ders süresine ve diğer detaylara yer verildi.

Milli Eğitim Ders Programını Açıkladı: Okullar Böyle Açılacak

MEB ders programını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 21 ile 25 Eylül tarihleri arasındaki ders programına yer verildi. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11 ve 12 'nci sınıfların bu hafta TRT EBA üzerinden göreceği derslerin saatlerine yer verildi. 

21 Eylül 'de ana sınıfı ve 1. sınıflar okula gidecek. 

OKULLAR BÖYLE AÇILIYOR

Bakanlık tarafından alınan karar doğrultusunda uyum haftasında ilk hafta okul öncesi ve 1. sınıfların 2 gün okula gideceği ve yüz yüze eğitim alacağı bildirildi. 

DERS SÜRESİ

Ders saatleri de değişecek. Çocuklar 30 dakikalık derslere girecek ve 5 etkinlik saati ders olarak yapılacak. Öğrenciler yarım gün okulda kalacak. 

SINIFLAR İKİYE BÖLÜNECEK

Sınıflar, sosyal mesafe kuralına uyulması için ikiye bölünecek ve öğrenciler iki grup halinde , farklı günlerde okula gidecek. 

İSTEMEYENLER

Çocuklarını okula göndermek istemeyenler , göndermeyebilir. İnisiyatif velilerde. İsteyen veli çocuğunu dilekçe yazıp okula göndermeyebilecek.

DERS PROGRAMI AÇIKLANDI

MEB tarafından yapılan açıklamada TRT EBA ders programına yer verildi. İşte ders programı

İlkokul ders programı için TIKLAYIN

Ortaokul ders programı için TIKLAYIN

Lise ders programı için TIKLAYIN