Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'Ara Tatil' Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatil sürecinde çocukların kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmesi için 'Evde oyun var' uygulamasının hayata geçirildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'Ara Tatil' Açıklaması

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan Selçuk, "Ara tatilde de çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımız aileleriyle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirsin diye “Evde Oyun Var”ı hazırladık. Oyunlardan hangisi daha çok oynanacak meraktayım." ifadelerini kullanırken, ilgili sayfaya https://t.co/hjSD6SvxCZ?amp=1 adresinden erişilebileceğini belirtti.

Bakan Selçuk, 11 Kasım'da yaptığı açıklamada ara tatilin 16 Kasım itibariyle başlayacağını belirterek, "16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir. Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum.Çocuklar beni okulda görür görmez “Hoca’m, ara tatil olacak mı?” diye soruyor. Meraklarını giderelim: Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum." demişti.