MEB Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı (Ek Başvuru Tarihleri)

Milli Eğiğim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada özel okul teşvik sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MEB Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı (Ek Başvuru Tarihleri)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada özel okul teşvik başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim KurumlarıGenel Müdürlüğü resmi internet sayfası aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasında, bugün açıklanacağı daha önce bildirilen özel okul teşvik başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Türkiye genelinde on binlerce öğrenci ile ailelerinin büyük bir merak ve heyecanla beklediği sonuçlar için duyuur geldi.

Eğtimlerinde özel okullarda devam etmek isteyen adaylara devlet tarafından veirlen desteğin sonuçları aşağıdaki internet adresinde. 

Buna göre açıklanan sonuçlarla özel okul teşviği almaya hak kazanan öğrencilerin masraflarının bir kısmı devlet tarafından karşılanacak. Kalan masrafların aile tarafından karşılanacağı bildirilirken sonuçlara göre teşvik alamayan adaylar için önümüzdeki 24 Eylül günü ek yerleştirmeler için başvurular alınacak.

TEŞVİK SONUÇLARI İÇİN

Ek yerleştirmeler başladığı an haberdar Casino Siteleri olmak için;

Kamubulteni.com | Ankara