MEB, Açıköğretim Lisesi Öğrencileri İçin Duyuru Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada AÖL öğrencilerinden bu dönem mezun olanların adreslerini güncellemesi gerektiğine yer verildi. Peki yeni dönem kayıtları ne zaman? İşte detaylar.

MEB, Açıköğretim Lisesi Öğrencileri İçin Duyuru Yayımlandı

MEB 'den AÖL duyurusu.

Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi duyurusu yayımladı. Az önce yayımlanan duyuruda 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. döneminde mezun olan öğrencilere diploma uyarısı yapıldı. 

MEB Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda 2. dönemde mezun olan öğrencilerin diplomalarını alabilmeleri için 27 Ağustos tarihi saat 13.00 'a kadar adres bilgilerini güncellemesi gerektiğine yer verildi. 

Resmi duyuru şu şekilde:

"2019/2 döneminde mezun olan öğrencilerimiz, kendilerine en yakın Koordinatör Halk Eğitimi Merkezinden diplomalarını teslim alabilmek için 27.08.2020 Perşembe günü saat 13:00'e kadar adres bilgilerini AÖL Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden kendi sistem şifreleriyle ya da MEBİM 444 0 632 numaralı danışma hattını arayarak güncelleyebileceklerdir."

AÖL YENİ DÖNEM KAYIT TARİHİ AÇIKLANDI

MEB 'den yayımlanan duyuruda Açıköğretim Lisesi yeni dönem kayıtlarının 31 Ağustos tarihinde başlayacağına yer verildi. Resmi duyuruda, "2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  1.Dönem Yeni Kayıt İşlemleri 31 Ağustos 2020 tarihinde başlayacaktır." denildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA