MEB Açıkladı İşte 9, 10, 11 ve 12'nci Sınıf EBA Tv Ders Programı (31 Ağustos, 1,2,3,4 Eylül Lise Ders Saatleri)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada liselerin bu haftaki EBA Tv ders programına yer verildi. İşte 31 Ağustos, 1 Eylül, 2 Eylül, 3 Eylül ve 4 Eylül tarihlerinde 9, 10, 11 ve 12 'nci sınıfların ders programları.

MEB Açıkladı İşte 9, 10, 11 ve 12'nci Sınıf EBA Tv Ders Programı (31 Ağustos, 1,2,3,4 Eylül Lise Ders Saatleri)

EBA Tv lise ders programı.

MEB tarafından bir açıklama yapıldı ve liselerin bu hafta göreceği derslerin saatlerine yer verildi. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda liselerin bu haftaki ders programlarına yer verdik.

BAKAN SELÇUK 'TAN YENİ DERS YILI MESAJI

Ziya Selçuk yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Her eğitim öğretim yılının başında, en keyif aldığım manzara, çocukların okul bahçesinde hep birlikte İstiklal Marşı söylediği; hepsinin heyecanlı, neşeli ve hasret dolu olduğu o andır. Sonra ders zili çalar, herkes sınıfa koşar. 'Bu yıl uzaktan eğitimdeyiz' diye bundan mahrum etmek istemiyorum. Ne kendimi, ne çocuklarımı ne de öğretmenlerimizi. Yarın sabah 09.00'da bütün okullarımızdan İstiklal Marşı'mız; ardından ders zilimizin sesi yükselecek. Çocuklara söyleyin, bize evlerinden eşlik etmek için hazır olsunlar. 09.00'da hep birlikte milli marşımızla, ders zilimizle, bütün iyi dileklerimiz ve neşemizle."

LİSE DERS PROGRAMI

9'UNCU SINIF DERS PROGRAMI

10'UNCU SINIF DERS PROGRAMI

11'İNCİ SINIF DERS PROGRAMI

12'NCİ SINIF DERS PROGRAMI

EBA TV FREKANSI