MEB 2019 Bursluluk (İOKBS) Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 İOKBS (PYBS) sonuçlarını açıkladı. 2 Haziran 2019 bursluluk sınav sonuçları açıklandı. MEB'in resmi sayfasından eski adıyla PYBS olan , İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları bursluluk sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Öğrenciler sınav sonuçlarına meb.gov.tr adresinden erişim sağlayabilecekler.

MEB 2019 Bursluluk (İOKBS) Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı 2019 İOKBS (PYBS) sonuçlarını açıkladı. 2 Haziran 2019 bursluluk sınav sonuçları açıklandı. MEB'in resmi sayfasından eski adıyla PYBS olan , İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları bursluluk sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Öğrenciler sınav sonuçlarına http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/dpy/ss/2019_DPY_Sonuc_xw34yw56xs/Pybs_Frm_2019.asp  adresinden erişim sağlayabilecekler.

2019 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Sonucu duyurusu geldi. Binlerce öğrenci ve ailesinin merakla beklediği sonuç duyurusu az önce MEB'in resmi sayfası (www.meb.gov.tr) üzerinden yapıldı. Öğrenciler MEB resmi sayfasında yer alan "2019 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Sonucu" duyurusuna tıkladıktan sonra buradaki T.C. kimlik numarası ve Doğum tarihi bölümünü doldurup, sistem tarafından otomatik oluşturulan güvenlik kodunu girdikten sonra sınav sonuç ekranına erişim sağlayabilecekler.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA