KYK Sonuçları Sonrası VGM Burs Sonuçları Açıklanıyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada burs sonuçlarının KYK sonuçları sonrası kısa sürede açıklanması bekleniyor.

KYK Sonuçları Sonrası VGM Burs Sonuçları Açıklanıyor

KYK burs sonuçları sonrası gözler VGM burs sonuçlarında.

KYK Yükseköğrenim kredi ve burs başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne burs başvurusu yapan üniversite öğrencileri, VGM burs sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. 

VGM 'den burs sonuçları ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra başlanacaktır. Başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine internet sitemiz üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar dileriz."

KYK SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK burs başvuru sonuçları bugün açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından VGM sonuçları beklenmeye başladı. Sonuçların birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN