KYK Burs Sonuçları Bekleniyor: GSB Yurtkur'dan Açıklama

Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu 2021 burs başvurusu geçtiğimiz hafta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar bekleniyor.

KYK Burs Sonuçları Bekleniyor: GSB Yurtkur'dan Açıklama

KYK burs sonuçları bekleniyor.

Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Başkanlığı Kasım ayının ilk günlerinde burs başvurularını aldı. KYK burs başvuruları daha sonra uzatıldı. Başvurular 13 Kasım günü sona erdi ve başvuru sonuçları için bekleyiş başladı. Başvuruların sona ermesinin üzerinden 10 gün geçti ama hala sonuçlar açıklanmadı. Sonuçların hala açıklanmaması sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı 'na yoğun şekilde soru soruldu. Adaylar KYK burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusunu sordu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek sayfası ise bu sorulara az önce yanıt verdi. GSB Destek sayfasına gönderilen mesajlara şu şekilde cevap verildi: "Burs/öğrenim kredisi sonuçları ve ödemeleri ile ilgili duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için lütfen https://gsb.gov.tr internet sitemizi ve resmî sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam ediniz. İyi günler dileriz."

2020 yılında burs/kredi miktarı 550 lira. Sizce 2021 yılında ne kadar olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

SONUÇLAR BEKLENİYOR

KYK burs sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Sonuç tarihi henüz belli değil. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN