KYK Borcunu Ödeyen, Ödemeye Devam Edenler İçin Açıklama

KYK borçları ile ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada KYK borcunu ödeyenler ile ödemeye devam edenler için düzenleme yapılıp yapılmayacağına yer verildi.

KYK Borcunu Ödeyen, Ödemeye Devam Edenler İçin Açıklama

KYK borçları düzenlemesinde geri ödeme olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda KYK  borçları ile ilgili müjdeli haberi vermişti. Müjde sonrası gençler heyecanlanmış ve borçların tamamnının mı silineceğini , yoksa sadece faizlerin mi silineceğini araştırmaya başladı.

Konu ile ilgili AK Parti kaynaklarından alınan bilgilerde göre faizlerin silineceği ve kalan paranın da yapılandırılacağı bildirildi. Bir diğer iyi haber ise KYK borcu yüzünden hesaplarına e haciz uygulaması yapılan vatandaşlara geldi.

Açıklamada hacizlerin de kaldırılacağı ve o borçların da faizlerinin silinip kalan paranın yapılandırılacağı bildirildi.

ON BİNLERCE GENÇ ARAŞTIRIYOR: GERİ ÖDEME OLACAK MI?

KYK borçlarını ödeyenler , verdikleri tutardan faizlerin hesaplanıp geri ödenmesini isterken, bunun mümkün olup olmadığını merak ediyor. Ancak düzenlemede KYK borçlarını ödeyen vatandaşlara geri ödeme yapılmasının yer almayacağı bildirildi.

KYK borcunu ödeyenlerin ise ödeyeceği tutar üzerinden hesaplama yapılması ve kalan borcun faizinin silinip kalan paranın yapılandırılacağı bildirildi.

Peki sizce nasıl olmalı? Siz de aşağıdaki yorum kısmından KYK borcu hakkındaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

KYK BORÇLARI SÜRECİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN   UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN