KYK Açıkladı: İşte İlk Burs/Kredi Ödeme Tarihi.. Öğrencilere 1100 TL

KYK ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Burs/kredilerin hesaplara yatmasını bekleyen öğrenciler , ilk ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. PEki ilk burs ne zaman hesaba yatacak? İşte detaylar.

KYK Açıkladı: İşte İlk Burs/Kredi Ödeme Tarihi.. Öğrencilere 1100 TL

KYK burs ve kredileri yatıyor.

Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiren açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta burs ve kredi sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler , ilk bursun/kredinin ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. 

BURS MİKTARI AÇIKLANDI

Geçtiğimiz hafta AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burs/krediye ocak ayından geçerli olmak üzere zam yapıldığını söyledi. Üniversite öğrencilerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020’de burs/kredi miktarının 500 liradan 550 liraya çıkacağını belirtti. Burs/kredi miktarı lisans öğrencilerine 550 lira, yüksek lisans öğrencilerine 1.100 lira, doktora öğrencilerine ise 1.650 lira olarak ödenecek.

İLK ÖDEME YAPILIYOR

Kasım ayının sonuna gelindi ancak hala kredi/burslar öğrencilerin hesaplarına yatmadı. Öğrenciler ise burs ile kredilerin hesaplara ne zaman yatacağını araştırıyor. 

Yüskeköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yayımlanan duyuruda "Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere kasım ayı sonunda ekim ve kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak." ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamaya bakacak olursak KYK burs/kredileri bu hafta içi hesaplara yatacak. 

Kadın erkek diğer öğrenciler bu sayfada >>> TIKLA KATIL

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1100 TL ÖDEME

Ekim ve Kasım ayı olmak üzere öğrencilere iki burs verilecek. iki ayın toplamına göre öğrenciler bu hafta 1100 TL alacak.

GELİŞMELERDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN