Kamu ve Özel Sektörde Staj Yapmak İsteyenlere İyi Haber: Staj Başvurusu Başladı

Kamu ve özel sektörde staj yapmak isteyen üniversite son sınıf öğrencilerine iyi haber geldi. Açıklama Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Berat Albayrak'tan geldi.

Kamu ve Özel Sektörde Staj Yapmak İsteyenlere İyi Haber: Staj Başvurusu Başladı

Staj yapmak isteyenlere iyi haber.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Üniversitelerin 4'üncü sınıflarına geçen öğrenciler için yapılan açıklamada staj imkanı sunulacağına yer verildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI VİDEO YAYIMLADI

Cumhurbaşkanlığı "Son sınıfa geçtim staj yapamadım diyorsan, endişelenme; #stajseferberligi programı senin için. Detaylar http://yetenekkapisi.org’da. #yetenekheryerde" ifadeleri ile yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Staj yapmak iteyen öğrenciler için kamu ve özel sektör kuruluşlarını bir araya getiriyor ve seferberlikbaşlatıyoruz. Kariyer hedeflerini belirlemek ve iş tecrübesi kazanmak istiyorsan, geçirdiğimiz bu zor günlerde staj yapamayacağım diye endişelenme. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynaklaro Ofisi olarak kamu kurum ve kuruluşlarının ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliği iel yürüttüğümüz staj seferberliği programımız tam sana göre. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynaklaır Ofisi staj havuzunda yerini almak istiyorsan detaylar yetenekkapisi.org'da. "

,BERAT ALBAYRAK DUYURDU

Bakan Albayrak ise söz konusu programı, "Kamu ve gönüllü özel sektör kurum, kuruluşlarımızın iş birliği ile #stajseferberligi programımız tam gençlerimize göre" ifadeleri ile duyurdu. 

Başvuru yapmak için yetenekkapisi.org adresine gidebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA